Graag stel ik mij aan je voor.  Mijn naam is Rani Singh. Sinds 2018 ben ik gecertificeerd relatie coach & bewustzijnscoach.  Ik heb een passie voor mensen, relaties en het proces van zelfontwikkeling en bewustwording. 

In mijn leven heb ik met diverse uitdagingen te maken gehad, maar de grootste levens veranderende transformatie was voor mij het overlijden van mijn vader in 2017.  Vanaf dat moment begon mijn persoonlijke zoektocht naar de zin van het leven. Dit ging gepaard met veel ups en downs maar bracht tegelijkertijd inzichten aan het licht over wie ik ben en wat mijn zielendoel is. Mensen en hun levensgebeurtenissen hebben mij altijd al geïnspireerd en dat was ook een belangrijke reden om de weg van het coachen in te slaan.  

De ondersteuning die ik aanbied is helend van karakter en legt de nadruk op emotionele aspecten van problemen en vragen. Het doel is om blokkades op te heffen en de weg vrij te maken zodat er ruimte komt voor mogelijkheden. Groei kan pas ontstaan nadat belemmerende gevoelens en patronen doorbroken zijn. Ik reik je de juiste tools en technieken aan zodat er kansen vrijkomen om een evenwichtig leven te leiden.

Mijn missie is om mensen te motiveren en inspireren zodat ze weer zingeving, balans en plezier terugkrijgen in hun leven, weer durven geloven in hun eigen kracht, vertrouwen krijgen in hun kunnen en talenten en het beste halen uit zichzelf en hun relaties met anderen.