Tijdens de sessies werken we samen aan het behalen van je doelen. Ieder mens is uniek en daarom worden de gesprekken afgestemd op jou als persoon. Je ontwikkelt nieuwe inspirerende inzichten en praktische handvatten. Je leert omgaan met problemen, de sleutel tot een gelukkiger, gezonder leven. Vanuit jouw innerlijke kracht zal je je doelen kunnen realiseren, effectiever kunnen communiceren en oude patronen los laten zodat jouw leven vorm krijgt zoals jij dat wenst.

De coaching methode die ik hanteer is ontwikkelingsgericht en zorgt voor een shift in je visie. Alle geconditioneerde zelfbeelden die zijn gecreëerd door het ego zorgen voor veel onrust, gepieker en zelfafwijzing of afwijzing van anderen. Eén van de belangrijkste aspecten van deze vorm van coaching is ondersteuning aanbieden in het doorzien en disidentificeren van gedachtenpatronen uit het verleden die geen connectie meer hebben met de huidige realiteit.

Een ander aspect is het ontdekken van de kracht van acceptatie van ‘wat is’ en het vergroten van de eigen draagkracht voor gevoelens van ongemak. Gaandeweg ontstaat er een natuurlijke bewegingen van het ego om langzamerhand te verdwijnen. Er wordt vanuit essentie gehandeld en niet meer vanuit het ego.


Werkwijze coachingstraject:

1. Gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten, waarin verwachtingen en doelen worden besproken.

2. Samenvatting van het gesprek, voorstel en stappenplan.

3. Het coachingstraject duurt gemiddeld 4 – 6 sessies. De frequentie van de sessies is één keer in de 2 of 3 weken.

4. Evaluatie om de voortgang te bespreken.


Tarieven

Kennismakingsgesprek 30 minuten Gratis

Sessie 1 uur € 75,- (incl. BTW)

Sessie 1,5 uur € 95,- (incl. BTW)